Kies voor ervaring

Communicatief

Ons team is communicatief vaardig en we reageren vrijwel altijd op dezelfde dag! Nederlands of Engels, geen probleem.

Iteratief

Wij hanteren een iteratief ontwerpproces: tussentijds evalueren en eventueel bijsturen om tot het gewenste resultaat te komen.

Professioneel

Onze brede technische kennis, ervaring en esthetisch aangename ontwerpstijl zijn een recept voor succes. 

Gebruiksvriendelijk

Kenmerkend voor onze websites zijn het gebruiksgemak, de doelgerichtheid en de solide structurele opbouw.

Gratis onderhoud

U kunt, ook na de oplevering van uw website, bij ons terecht voor technische ondersteuning, updates en vragen.

SEO | Hoog in Google

Bouman Design beschikt over veel SEO ervaring, waardoor uw website gemakkelijk vindbaar is op Google.

Plan van aanpak

Een goede website begint bij de vraag: wat is het doel van de website? Het antwoord hierop is het fundament van de website en de aanpak. Het doel bepaalt de structuur van de website en de volgorde waarin informatie bezoekers bereikt. Als de rode draad van uw website is bepaald, nemen we het plan graag met u door.

Gratis ondersteuning

Als de website bijna klaar is, vindt de laatste evaluatieronde plaats. Hierop volgt de oplevering, maar u kunt blijven rekenen op onze ondersteuning. Teksten en foto’s kunnen naderhand gemakkelijk via WordPress worden toegevoegd, ook zonder technische kennis. De gehele ontwikkeling zal ongeveer drie weken in beslag nemen.

Tevredenheids-garantie

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Daarom kunt u altijd, ook naderhand, bij ons terecht voor eventuele wijzigingen en/of ondersteuning. Betalingen vinden plaats in termijnen en we hanteren een 100% tevredenheidsgarantie! We bieden bovendien snelle technische ondersteuning, ook na de oplevering!

Design

Ons team heeft een achtergrond in Industrial Design en Kunstmatige Intelligentie en we zijn allen enthousiaste ontwerpers die graag met u meedenken.

Marketing

Op het gebied van marketing, SEO, conversiestrategieën en WooCommerce hebben wij ruime ervaring. Ook factureren en de bijbehorende administratie is voor ons een eitje.

Dev System

Onze websites maken gebruik van een Content Management System (CMS): WordPress. WordPress is breed inzetbaar, veilig, snel en voordelig.

Hosting

Bouman Design biedt snelle en voordelige hosting aan, inclusief een SSL-certifcaat. Dit garandeert een veilige verbinding. €6,99 p.m, inclusief meerdere e-mailadressen.