Portfolio

Bouman Design is thuis in het ontwikkelen van allerlei soorten stijlen, variërend van formeel en modern tot speels, nostalgisch, klassiek, of zelfs flitsend. Hierbij nemen we het doel van de website, de huidige stijl van uw organisatie en de boodschap die uw organisatie wil uitdragen, in acht.

Designfilosofie

Responsive Design

Een belangrijk aspect van een succesvolle website is de mobiele versie. Steeds vaker worden websites via een smartphone bezocht.

Design Trends

Bouman Design is altijd op de hoogte van de laatste webdesign trends, maar kijkt kritisch naar wat wel en niet geschikt is voor uw organisatie. Uiteraard ontwikkelen wij websites die volledig geoptimaliseerd zijn voor mobiel, tablet en desktop.

Search Engines

Uw website zal worden voorzien van prachtige grafische vormgeving, resulterend in hoge conversie en Google rankings (Search Engine Optimization).

Human Interface

We analyseren de meest succesvolle websites en kijken hoe we dit succes naar uw organisatie kunnen brengen. Een bron van informatie zijn Apple’s Human Interface Guidelines.

"Een website is dé online representatie van uw organisatie. Als uw organisatie een fantastische website heeft, staat u al 1-0 voor ten opzichte van de concurrentie. Daarom moet het uw prioriteit zijn om voor het allerbeste webdesign te kiezen."
- Nijs Bouman

Snel en voordelig

Meer dan 20 bedrijven gingen u voor.
Kies voor ervaring.